EA_Kuba EA_Kalina
Drodzy managerowie społeczności - w 100% rozumiem, że jako managerowie nie jesteście w stanie nam odpowiedzieć jasno na pytanie, bo nie jesteście z działu technicznego i supportu - to w pełni zrozumiałe i nie mam żadnego problemu.
Natomiast jako managerowie społeczności powinniście pomagać tej społeczności, wszelkie uwagi dot. błędów, bugów, problemów z grą - przekazywać do działu technicznego i supportu, by rozwiązać nasze problemy - Waszych graczy. Nie rozumiem, dlaczego sprawa jest zamiatana pod dywan, wszystkich odsyłacie do odwołania się od bana, na które gracze i tak dostają gotowy szablon wiadomości po kilku godzinach, ponieważ nikomu ze strony EA nie chce zająć się PORZĄDNIE sprawdzeniem powodu bana i zgłaszanych przez Was problemów.
Macie w jakimś stopniu problem PRowy, odwracając od siebie wiernych graczy serii Battlefield i zamiast pomóc graczowi, który wydał na Was jakieś 300 PLN, to oznaczacie wątki jako ROZWIĄZANE, bo myślicie, że support jest świetny i pomoże graczom - jak poczytacie wątki, widać, że support ma gdzieś nasze zgłoszenia i dajemy temu sprzeciw.
Ja ze swojej strony będę walczył do końca i kręcił dziurę w brzuchu, bo wiem, że nie miałem i nie mam żadnego oprogramowania nielegalnego na komputerze, i jako wierny fan od drugiej części Battlefielda przegrałem setki godzin i zostałem niesłusznie ukarany. Mam ogromne nadzieje, że moje materiały na obecną sytuację w moich social mediach zostaną szybciej zauważone i sprawa będzie u Was na głównej tapecie.
Proszę - zajmijcie się najpierw graczami, którzy chcą zagrać w Waszą produkcję, a zostali zbanowani przez niesprawny w 100% prawidłowo system antycheat, a później patchujcie grę i naprawiajcie bugi.
Jeśli nie jesteście w stanie odbanować kont - rozumiem, ale podajcie pełną i szczegółową rozpiskę, jakie oprogramowanie jest wyłapywane negatywnie przez Wasze systemy antycheat tak, żeby społeczność, która została dotknięta banem, mogła ponownie kupić Waszą produkcję (jak ja) i mieć świadomość, że nie zostanie zbanowana, bo będziemy wiedzieli, czego nie mieć na komputerze.