Forum Discussion
Zrobiłem aktualizacje (bardziej sprawdzenie bo trwało to 3 sekundy) bf1 z menu origin i gra ruszyła online.
@piotrus_kiler @f0zzQ @VaasMontegro @baniax @1cyklop1
Witajcie!
W dniu wczorajszym mieliśmy potwierdzone problemy na wszystkich platformach/usługach:
We are aware of Origin login issues affecting some players and are currently investigating. Thank you.
— EA Help (@EAHelp) December 28, 2017
Problem został rozwiązany w godzinach nocnych i wszystkie usługi powinny działać:
The login issues affecting Origin have now been resolved. Thank you for your patience, if you still require assistance please let us know.
— EA Help (@EAHelp) December 29, 2017
- Anonymous8 years ago
U mnie problem nadal jest ten sam. Wchodząc do gier i chcąc korzystać offline mam ciągle komunikaty "Nie udało się połączyć z serwerami EA" "Wygląda na to, że jesteś offline. Pomóżcie o co chodzi :/
- Anonymous8 years ago
EA_Odix napisali:@piotrus_kiler @f0zzQ @VaasMontegro @B-A-N-I-A-X @1cyklop1
Witajcie!
W dniu wczorajszym mieliśmy potwierdzone problemy na wszystkich platformach/usługach:
We are aware of Origin login issues affecting some players and are currently investigating. Thank you.
— EA Help (@EAHelp) December 28, 2017Problem został rozwiązany w godzinach nocnych i wszystkie usługi powinny działać:
The login issues affecting Origin have now been resolved. Thank you for your patience, if you still require assistance please let us know.
— EA Help (@EAHelp) December 29, 2017Robiłem reinstalki origina, BF'a, uruchamiałem jako administrator itd. ... I ciągle mam ten sam problem od chwili jak zrobiłem aktualizacje... O co chodzi?... Bo już mnie to wkurza"Utracono połączenie z serwerami EA". Już uprzedzając mam dobry internet... A nawet bardzo dobry...
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar9 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 6 days ago
Battlefield. BfV.exe
Solved11 days ago- 31 days ago