Battlefield 5 nie zapisuje postępu w grze.
Produkt: Battlefield V
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GeForce GTX 1050 ti 4gb
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Opowieści wojenne
W jakim trybie? Pod flagą niczyją
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało?
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm)
Opisz pokrótce napotkany błąd: Nie zapisuje postępów gry.
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem?.
Co się dzieje? Nie zapisuję postępów w grze.
Co powinno się stać? powinno zostać to naprawione.
Witam mam problem z zapisaniem gry za każdym razem musiałem zaczynać od prologu ustawień jasności wybrania głośników i ustawień grafiki co prawda udało mi się na forum znaleść obejście wystarczy przed wyłączeniem gry w dokumentach gry Battlefield usunąć z pliku PROFSAVE_tmp końcówkę "_tmp" i wtedy gra się zapisuję ale ile można minął już rok a z tym dalej nic nie zrobili chyba że jest jakiś inny sposób który eliminuje problem na dobre tylko ja go nie znalazłem ktoś mógł by mi pomóc z góry dziękuję.
Ok po wielu dniach udało mi się znaleść w internecie rozwiązanie problemu okazuje się że problem leży po nazwie użytkownika systemu u mnie problemem była literka "Ł" w moim imieniu ale udało mi się znaleść rozwiązanie które podaję tutaj jak by ktoś również dalej miał problem z zapisaniem gry https://bjornar.eu/2018/11/17/battlefield-v-5-and-the-intro-that-keeps-coming-back/ tutaj wszystko jest dokładnie opisane dlaczego gra się nie zapisuje i jak to naprawić raz na zawsze bez konieczności usuwania za każdym razem końcówki "_tmp" z pliku PROFSAVE pozdrawiam.