Forum Discussion
A więc tak z tego co wiem nieśmiertelnik #FridayNightBattlefield otrzymujesz grając w piątki na serwerach z # Friday najczęściej jest to serwer #1EN i musisz zabić kogoś z noża zazwyczaj jest to osoba najczęściej odzywająca się na chacie w grze albo zostają podane nicki kogo musisz potraktować kosą zrobić screena i przesłać tej osobie albo na doscord lub dogadać się na orginie i wtedy otrzymujesz od tej osoby klucz ja robiłem 2 sposobem i otrzymałem (jak nie było osób z DICE czy EA i nie zrobiłeś screena to raczej nie dostaniesz.
Dalej nieśmiertelnik "Best Community in the World" otrzymujesz od Game Changerów i tu jest problem bo podobno te osoby nie otrzymały kodów na Polskę czy EU jakoś tak więc raczej jak na razie go nie otrzymasz.
Kolejny nieśmiertelnik "I was there" otrzymujesz albo przez znajomego albo samemu będąc na imprezie typu Gamescom tak ja otrzymałem od znajomego który był na takiej imprezie.
Co do nieśmiertelników z alphy się nie wypowiem bo nie wiem 🙂
- 8 years ago
ale ja to wykonalem wszystko tylko nie otrzymalem i czekam na odpowiedz z ea studia i przyznanie zawartosci do gry
- SylwesterSpalony8 years agoHero+
Jeśli miałeś kody a nie otrzymałeś to napisz do nich:https://help.ea.com/pl/
- 8 years ago
dzwonilem do ea i kazali napisac post na forum i czekac az odpisze developer albo ktos wyzszy z ea tutaj na forum dlatego taki post zalozylem a kodow zadnych nie posiadam reszte niesmertelnikow pomoc telefoniczna przyznala bo wykonalem tez inne zadania ale mieli ta zawartosc co nie wymienilem na forum a taka jak wymienilem na forum tylko inni pracownicy czy developerzy ktorzy posiadaja ta zawartosc to moga zrobic i przyznac mi zawartosc jaka wymienilem na forum
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager