Forum Discussion
27kamillo83
5 years agoNot applicable
PODCZAS URUCHAMIANIA GRY WYSTĄPIŁ BŁĄD.
Nie wykryto zainstalowanej gry Battlefield 3™ Powrót do Karkand. Zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia.
odinstalowałem wszystko łącznie z aplikacją Origin i nic to nie dało
do tej pory normalnie działało
- kreatora5 years agoHero (Retired)@27kamillo83
Jesi masz jakikowlwiek program antywirusowy pobrany z netu (Avast, AVG ,McAfee Kaspersky, sophos czy podobny) odinstaluj go albo wyłacz
Własnie zrobił ci rutynowy skan komputera i wykrył i zablokowal grozne i nowe dla niego zjawisko, po swoim updajcie - pliki twojej gry. Ostatnio bardzo czesty przypadek
Tu jest info jak odinstalować Avast
https://support.avast.com/pl-pl/article/Uninstall-Antivirus/mputer.
Jeśli masz inny program niż Avast wpisz w Google jego nazwę plus słówko Uninstall,
Po odinstalowaniu antwirusa, napraw gre na Origin aby naprawic poblokowane pliki.
Origin./Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry- opcja Napraw
Jesli masz Win 10 lub Maca to naprawde Winows Defender czy GateKeeper na Macu wystarczajaco chroni twoj komputer.
Mozesz oczywiscie dodac 2 pliki Origin - Origin. exe i OrigiClientService.exe oraz plik uruchamiajacy gre w twoim wypadku chyba Battlefield3.exe do wyjatkow w twoim dotychczaswoym programie antywirusowym jesli potrafisz to zrobić.
Nie jestem pracownkikiem EA- 27kamillo835 years agoNot applicable
wydaje mi się że u mnie problem nie polega na zainstalowaniu antywirusa, ca\ly czas miałem i mam nortona.....
problem lezy chyba gdzie indziej
- 27kamillo835 years agoNot applicable@kreatora nic nie instalowałem nowego nie wprowadzałem żadnych zmian na PC antywirus ten co był Norton ...
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 15 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager