Forum Discussion

kot19732's avatar
kot19732
Seasoned Veteran
7 years ago

Re: dostosuj żołnierza

ekran ładowania

18 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

@kot19732 

Mogą występować chwilowe problemy z synchronizacją stanu żołnierza (ilość obligacji, odblokowania itp.), zazwyczaj rozwiązuje to uruchomienie ponowne gry. Jak @SylwesterSpalony wspomniał, po mojej stronie również nie zaobserwowałem problemu z tą zakładką.

Co możesz zrobić jeszcze to:

WYCIĘCIE (np. na Pulpit) folderu twinkle z katalogu ustawień gry ( Battlefield 1 w bibliotece Dokumenty) i restart gry!

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

problem nadal nie rozwiązany ,czy ktoś ma taki sam?czy będzie jakaś aktualizacją ze strony ea ?

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    7 years ago

@kot19732 

W dniu jutrzejszym ma się pojawić aktualizacja klienta gry, która ma wprowadzić parę "Quality of Life" poprawek do samej gry. Na tą chwilę poczekaj do jutra i pobierz wspomnianą łatkę (jak będzie dostępna live) i sprawdź. Jeśli nadal będzie problem, odinstaluj grę i raz jeszcze wykonaj powyższe kroki z folderem ustawień (wycinanie itp.)

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

aktualizacja  i odinstalowanie gry itd nic nie pomogło problem pozostał

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    7 years ago

@kot19732 

Jak u naszego Czempiona @SylwesterSpalony u mnie ten problem nie występuje, dlatego winny jest czynnik lokalny. Spróbuj zresetować router (odłącz na 1 min od zasilania) +  poniższe:

ORIGIN

Odinstalujcie następnie program Origin (nie spowoduje to usunięcie gry ) > Programy i funkcję 
    Pobierzcie najnowszą wersję z naszej strony
    Zainstalujcie Origin z domyślnymi ustawieniami!
    Uruchomcie następnie skrót do aplikacji Origin, jako Administrator! - instrukcja

RESET USTAWIEŃ GRY

1. Wyłącz zapisy w chmurze na swoim koncie  (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) 
    2. Zmień nazwę folderu Battlefield 1 w bibliotece Dokumenty na np. Battlefield 1 kopia
    3. Wyłącz Origin całkowicie (Origin > Zakończ) 
    4. Uruchom ponownie Origin jako ADMINISTRATOR - INSTRUKCJA
    5. Uruchom ponownie grę również jako ADMINISTRATOR, jeśli wszystko dobrze pójdzie powinien się utworzyć nowy folder Battlefield 1 w Dokumentach oraz sama gra powinna uruchomić się w domyślnych ustawieniach! 

Powodzenia 🤞

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

niestety zrobiłem wszystko i problem pozostał

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

a teraz nowość brak wizualizacji broni

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

mam pytanie czy bt 5 też szykuje takie niespodzianki

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? kiedy wyjdzie jakaś łatka ,aktualizacja????????????????????????????????

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago
    Approved

Witam 

Zapoznałem się z twoimi postami, ale nie bardzo rozumiem o co ci chodzi ?Jeśli chodzi o post 4# to fakt czarne tło występowało jakiś czas temu, natomiast po ostatniej aktualizacji błąd nie występuje (przynajmniej u mnie) A co do postu 12# opcja wizualizacji działa gdy masz skórki do broni. Spróbuj opcji ,, Napraw'' w Origin, jeśli to nie pomoże a nie psuje ci to frajdy z gry to po prostu to olej. Niedługo BF V więc nie ma się co stresować w BF1 ;D

Pozdrawiam

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

na dzień dzisiejszy to olewam bt 5 bo nad bt1 spędziłem około 1000godz. wersja premium i nadzieja na zajefajną jazdę do momentu jak technicy zamiast zająć się naprawą aktualizacjami bugami wadliwymi serwerami itd zajeli się właśnie bt5 na początku (około roku)gra świetnie śmigała  u mnie znajomych syna a teraz to po   prostu gniot!!!! wszyscy olali już tą grę tylko ja jakoś pykam ,a jeżęli chodzi o wizyluację  to nie wszystko bo masz jeszcze ustawienia broni np.optyki ,odrzutu, jaki celownik ale DZIĘKI za zainteresowanie tematem pozdrawiam

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

EA co w temacie? czy będą jakieś rozwiązania?

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

a teraz wywala na czarny ekran w podboju już nawet nie gram w operacje bo nie zapisuje dramat!

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

jak tam mądre głowy coś wymyśliliście ? ŻENADA !:😢

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

DALEJ GŁUCHY TELEFON  HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    7 years ago

HELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Spoiler
    😬