Forum Discussion

garetix's avatar
garetix
Not applicable
5 years ago

Re: Problem z włączeniem BF3 po ostatniej aktualizacji Origin

Kolejna aktualizacja Origin, znowu nie mogę wejś do BF3.

Teraz, gdy chcę obejść i wejść bezpośrednio z battleloga to dostaję komunikat "Nie wykryto zainstalowanej gry Battlefield 3™ Powrót do Karkand. Zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia."

Wszystko mam zainstalowane.

Ręce opadają

4 Replies

• garetix's avatar
    garetix
    Not applicable
    5 years ago

Jeszcze raz odinstalowałem BF3, następnie dałem pobierz i okazuje się, że instalator dodatku Powrót do Karkland nie widzi, więc nie da się go  pobrać i zainstalować.

Zaznaczam, że mam BF3 Premium.

Po instalacji dodatek Powrót do Karkland nie zainstalowany, widnieje jako odblokowany, tak samo BF3 Premium jako odblokowane.

Czy pomoc EA może te "odblokowane" dołączyć ręcznie lub sprawić bym mógł je zainstalować?

• IIBugBusterII's avatar
    IIBugBusterII
    Rising Novice
    5 years ago

Może, ale sam mam podobny problem i nic to nie dało. Na dodatek wysłałem informację o tym problemie Pomocy EA już trzeci raz i nie dostałem żadnej odpowiedzi - pewnie w ich mniemaniu problem został już rozwiązany, bo dodatek został manualnie dodany. Szkoda, że nadal jest tylko "odblokowany", a o jego instalacji nie ma mowy

• Knop3rski's avatar
    Knop3rski
    Not applicable
    5 years ago

U mnie to samo, mega słabo. Chcesz sobie normalnie pograć ale niestety się nie da ... Straciłem tylko czas na reinstalowanie które nie pomogło! @EA_Kuba zróbcie coś z tym, temat został założony 2tyg temu wciąż bez żadnej odpowiedzi .

• unique_SSmoke's avatar
    unique_SSmoke
    Not applicable
    5 years ago

ORIGIN TO NAJGORSZY SCIEK JAKI POWSTAŁ .. Na drugim koncie bez problemu moge wejsc do gierki