Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
4 years agoHej @GoldenGirl1006
Dzięki za Twoją odpowiedź.
Informacje na temat tego błędu zostały wysłane do naszych zespołów - jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania - dam Ci znać 🙂
4 years ago
@EA_Kuba Czy jest jakiś postęp z tym? Bo tutaj gra ewidentnie nie wykrywa zainstalowanych dlc(prawdopodobnie wszystkich nie wykrywa), a jednak chciałbym zagrać w grę która działa w abonamencie.
- 4 years ago
Nie, nikt z supportu EA się tym nie zainteresował. Fajnie się traktuje graczy. ^^
- 4 years ago@Avesko98 Zadzwoniłem do supportu i kazano mi się ze steamem skontaktować, problem taki że jak wchodzę na pomoc techniczną steama to oni odsyłają na pomoc techniczną EA, i tak koło się zatacza, a co śmieszne ludzie na steamie piszą że mają ten sam problem.
- 4 years ago
Tak, też kontaktowałem się ze Steam'em, który skierował mnie do EA. Na pewno nie jest to wina Steam'a bo zainstalowałem grę przez EA Desktop i teraz nie wczytuje mi jeszcze dodatkowo "Przedmioty z Edycji Specjalnej". Więc jest jeszcze gorzej. :D
About Dragon Age Dyskusja o serii
Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago