yog6lgv8uNew Novice9 months agoKTO ILE CZASU STRACIŁ PRZY TEJ GRZE CHMMM COŻ JA NIESTETY STRACIŁAM 142 godz. gry UFFFFFF INSTALUJE ODNOWA JA ZOBACZYMY CO SIE ZMIENI ALE NADZIEJA MATKĄ NAIWNYCH EHEHEH OKEJ NIE WIEM JAK WY JA JESZCE RAZ SPRUBUJE ZOBACZYMY OBY NOWY MASS EFFECT...Show More
yog6lgv8uNew Novice9 months agoktoś z was tez tak ma może ktoś to rozwiązał jak to zrobić co pomóżcie proszę
Featured PlacesDragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 6 years ago305 Posts
Dragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 6 years ago305 Posts
Recent DiscussionsDragon Age Origins:gra crashuje po stworzeniu postaci jako człowiek Witam, potrzebuję pomocy, w momencie rozpoczęcia gry jako człowiek szlachcic po ekranie edytora postaci w momencie rozpoczęcia kampania grac się crashuje na ekranie ładowania. Próbowałem np rozpoczą..."Dragon Age 2" pakiet VC++ Runetime Redistributable Witam. Problem z instalacją Dragon Age 2 z EA, podłączone przez Xbox Game Pass. Podczas instalacji wywala błąd " Błąd: pakiet VC++ Runetime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowany, Instal...Dragon Age 2 DLC Jak mogę odblokować dodatki i DLC do DA 2 ? Niby wszystkie posiadam ale gdy uruchamiam grę to przy każdym mam informację brak dostępu, wersja 1.0 Problem z uruchomieniem gry DA Straż zasłony Zainstalowałem Dragon Age: Straż Zasłony. Niestety gra nie uruchamia się. Kręci ale po upływie godziny dalej to samo. Dragon Age: Origins problem z dubbingiem Cześć, Posiadam grę Dragon Age: Origins Edycja Ultimate i mam następujące pytanie - wie może ktoś jak rozwiązać problem z brakiem polskiego dubbingu w DLC "Kamienny więzień", "Powrót do Ostagaru" i ...