Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

spolszczenie tekstu - działające

Witam,

Grę kupiłem dziś na G2A global key ale okazało się ze jest tylko angielski tekst bez możliwości zmiany ale znalazłem rozwiązanie

wystarczy zdobyć pliki polskiej wersji tekstowej i wrzucić do folderu DAI>data>win32>loctext wówczas wybór polskiego pojawi się w opcjach gry!!!  

dodatkowo ale nie wiem czy trzeba w "regedit>local machine>software>wow64node>bioware>dragon" zmieniłem z en_Us na pl_PL

5 Replies

• A możesz udostępnić te spolszczone plik? lub zaufaną stronę która nimi dysponuje? Byłbym wdzięczny.
  • Jeżeli jest możliwość, to prosiłbym o udostępnieniu pliku z polskimi napisami itd.

• CapitanRoyon's avatar
    CapitanRoyon
    6 years ago

@GANDalfy3000  

Temat jest z ponad roku. Publikowanie postów w takich tematach łamie regulamin forum. Jest to takzwany "necroposting". Na forum również nie można udostępniać plików oraz linkować stron trzecich. Na internecie jest dużo poradników o tym jak pobrać spolszczenie. Linki do stron trzecich można podawać sobie poprzez prywatną wiadomość. Pliki ze stron trzecich pobieracie na własną odpowiedzialność

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.301 PostsLatest Activity: 3 months ago