Forum Discussion

lobobo3's avatar
lobobo3
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

PŘIHLÁŠENÍ DO ÚČTU EA

Již dlouhá léta používám tuhle aplikaci ze začátku jsem ji hodně nedůvěřoval ale ok . Smířil jsem se i s tím že to nemá českou "lokalizaci

A teď k mému problému 

Když se chci přžihlásit mám  s tím docela obrovský problém .

Zadam E- mail  
Zadám HESLO   ALE chce to po mě "ověřovací kód   PROČ  ::: Může mi tohle někdo vysvětlit  logicky ??
 a když se vám to nelibí resetujte si heslo . 

Když tohle všechno podstoupím tenhle "zbytečný kolotoč ??TAk jeto zase znovu a znovu protože EA aplikaci nemám nikdy nainstalovanou v pc , protože tak často UŽ nehraju ,,,,😞 a proč ?? 
No protože  MUSÍM HOLT podstupovat tenhle "mě zbytečný kolotoč "který mě ale přestává bavit ,..CHAPAL bych situaci kdybych ztratil heslo nebo něco podobného ale HESLO jsem nikomu neřekl a mám ho pořád stejné ..
 NIKDY jsem se tak nerozčiloval jako u tohodle , chápu že potřebujete mít kontrolu  nad tím kdo se do aplikace přřihlašuje a kdo ji vlastní ale tohle už je i NA MĚ docela silné kafe.

P.S.   Pokud by někdo byl tak hodný a vysvětlil mi proč tenhle zbytečný kolotoč  budu velmi rád když se mi někdo ozve 

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion

About EA app Feedback

We're eager to know your thoughts on the EA app! Feel free to share any feedback or ideas in this community forum.943 PostsLatest Activity: 12 hours ago