Forum Discussion

Karola-sims's avatar
2 years ago
Solved

Chce zrezygnować z subskrypcji

Do tej pory korzystałam z aplikacji EA na PC. Nigdzie nie ma zakładki z opcją rezygnacji z subskrypcji. Nie mogę też nigdzie znaleźć konkretnej informacji jak zrezygnować?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Karola-sims  napisał/a:

W historii zakupów nic nie mam. Kilka miesięcy temu zgłaszam to przez formularz. Zwłaszcza, że znikneło mi z konta wszystkie te gry co miałam wykupione. Zero reakcji

Jeśli z konta zniknęły Ci wszystkie gry i nie widzisz na swoim profilu numerów zamówień za EA Play najlepiej będzie jeśli porozmawiasz z nami o tym bezpośrednio poprzez czat.

Przygotuj sobie kody gier oraz numery transakcji ze sklepu EA (dawniej Origin), które możesz także odszukać w potwierdzeniach wysyłanych automatycznie na Twój email.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Karola-sims 

Aby zakończyć swoje członkostwo, przejdź na stronę swojego profilu EA, a następnie w zakładce EA Play kliknij przycisk Anuluj członkostwo

Po potwierdzeniu chęci rezygnacji zachowasz wszystkie korzyści przysługujące abonentom aż do ostatniego dnia bieżącego okresu rozliczeniowego.

Dowiedź się więcej z naszego artykułu: Zarządzaj członkostwem EA Play na PC.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Przesyłam zdjęcie tego co widzę, po wejściu na stronę swojego profilu EA. W której zakładce mam szukać opcji anuluj członkostwo. Ja nie mogę jej znaleźć w żadnej z nich

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Karola-sims upewnij się, że jesteś na właściwym koncie, gdzie został wykupiony EA Play.

Będąc na swoim profilu po pierwsze zobaczysz w Historię zamówień (en. Order History) - sprawdź ją czy widać transakcję zakupu EA Play.

Poniżej podsyłam widok z profilu, gdzie posiadam EA Play.

Proszę potwierdź czy EA Play został zakupiony na PC, czy też np. korzystasz EA Play w ramach Xbox GAME PASS ULTIMATE lub Xbox PC GAME PASS.

• Nie mam xboxa. Ściągając aplikacje zawsze wybierałam tą na PC. To jedyne konto jakie tworzyłam. Ile kont można mieć zarejestrowanych na jednym meilu?

W historii zakupów nic nie mam. Kilka miesięcy temu zgłaszam to przez formularz. Zwłaszcza, że znikneło mi z konta wszystkie te gry co miałam wykupione. Zero reakcji

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Karola-sims  napisał/a:

Jeśli z konta zniknęły Ci wszystkie gry i nie widzisz na swoim profilu numerów zamówień za EA Play najlepiej będzie jeśli porozmawiasz z nami o tym bezpośrednio poprzez czat.

Przygotuj sobie kody gier oraz numery transakcji ze sklepu EA (dawniej Origin), które możesz także odszukać w potwierdzeniach wysyłanych automatycznie na Twój email.

Featured Places