Forum Discussion

Laat3r's avatar
1 year ago
Solved

czy mając starą fife 12 z niewykorzystanym kodem da sie ją pobrać na nowym ea?

Jak w temacie, czy mając starą fife (od 06 do 18) w folii z niewykorzystanym kodem lub wykorzystanym jest szansa pobrać ją na nowym EA? Próbował ktoś?

• Jeśli kody były już w przeszłości zarejestrowane przez Ciebie, wówczas sprawdź czy logujesz się do właściwego konta. Być może zostały one przypisane do Twojego innego konta.

Jeśli jednak poprzedni właściciel grał w FIFA 14 to musiał zarejestrować grę na swoim koncie i nie będzie możliwości "przeniesienia kodu".

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Laat3r 

Gry, które wymagały do instalacji programu Origin można zarejestrować i pobrać poprzez aplikację EA.

• Laat3r's avatar
    Laat3r
    1 year ago
    @EA_Kalina Rzeczywiście działa, po wpisaniu kodu z gry wyskakuje, że został zaakceptowany, wyświetla się logo gry Fifa 14 ale gdy klikam dalej, dostaję informację: "Ten kod został już zrealizowany."
    Co w takiej sytuacji zrobić, jeśli mam rząd gier fifa od 06 do 14 które kupowałem jako nowe i tylko ja wykorzystywałem kody a teraz nie działają?
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Jeśli kody były już w przeszłości zarejestrowane przez Ciebie, wówczas sprawdź czy logujesz się do właściwego konta. Być może zostały one przypisane do Twojego innego konta.

Jeśli jednak poprzedni właściciel grał w FIFA 14 to musiał zarejestrować grę na swoim koncie i nie będzie możliwości "przeniesienia kodu".

Featured Places