Forum Discussion

YoshiBauhaus's avatar
YoshiBauhaus
Not applicable
1 year ago
Solved

Dot.: Problem z połączeniem z serwerami EA

cześć @EA_Kalina - prośba o pomoc w podbnym problemie:
Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto PlayStation® Network o nazwie p****** jest już powiązane z kontem EA o adresie a4*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem PlayStation® Network na stałe.
  • Hej @YoshiBauhaus 

Przeniosłam Twój post z innej dyskusji, ponieważ opisany przez Ciebie problem dotyczy zupełnie innej kwestii.

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @YoshiBauhaus 

Przeniosłam Twój post z innej dyskusji, ponieważ opisany przez Ciebie problem dotyczy zupełnie innej kwestii.

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

• YoshiBauhaus's avatar
    YoshiBauhaus
    Not applicable
    1 year ago
    cześć @EA_Kalina,
    Restartowałem to hasło wiele razy i z tym nie ma problemu. Loguję się do konta na AE i później w panelu jak mam podlinkowane usługi to xbox jest podlinkowane a psn nie.

Klikam 'Link' są okna logowania do PSN, wszystko idzie dobrze no i poźniej ten komunikat:

Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto PlayStation® Network o nazwie p****** jest już powiązane z kontem EA o adresie a4*****@disabled.ea.com.

Nie wiem na ile ważne jest to a4 w adresie disabled, ale na pewno nie mam żadnego takiego maila.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

Występujące "a4" w adresie nie informuje o Twoim rzeczywistym adresie email. Twój adres email został zamieniony na ten widoczny w załączniku – konto w ten sposób zostało deaktywowane (@disabled.ea.com).

Wygląda na to, że Twoje konto PSN jest podłączone właśnie do tego nieaktywnego konta EA, natomiast konto Xbox jest zlinkowane z innym aktywnym kontem EA.

Aby móc grać w gry wydane przez EA na Twoim obecnym koncie PSN, musisz przywrócić hasło do właściwego konta EA (spróbuj zresetować hasło za pomocą każdego swojego adresu email). Jeśli to Ci się nie uda, możesz założyć nowe konto PSN, aby móc grać w gry EA.

• YoshiBauhaus's avatar
    YoshiBauhaus
    Not applicable
    1 year ago
    @EA_Kalina Dziękuję za odpowiedź. To wszystko jest o tyle dziwne, że nie miałem problemu grać online w demo FC24. Jak gra pojawiła się w PS Plus i ją zaintalowałem to się zaczął problem. No nic, przejrzę inne maile. A zakładanie nowego konta PSN to trochę średni pomysł 🙂
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

@EA_Kalina  napisał/a:

Dzięki za update @YoshiBauhaus Czy udało Ci się skontaktować z naszym doradcą poprzez czat lub email?

Featured Places