Forum Discussion

swierito's avatar
swierito
Newcomer
4 months ago
Solved

Fifa 12

Cześć, w 2011 po premierze dostałem fifę 12 będąc jeszcze dzieckiem dobrze sie bawiłem grając w tą grę i ostatnio chciałem sobie w nią pograć, ale kod który jest w pudełku został aktywowany na koncie do którego nie mam już dostępu i mam pytanie czy da się coś z tym zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Hej swierito 

Gry EA można aktywować na jednym koncie - oznacza to, że kod raz zarejestrowany nie może być ponownie użyty na innym koncie EA.

Jeśli nie masz dostępu do poprzedniego konta, proszę skontaktuj się z naszym doradcą by uzyskać wsparcie w tej kwestii. Kliknij ten link, aby skontaktować się z nami bezpośrednio. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej swierito 

Gry EA można aktywować na jednym koncie - oznacza to, że kod raz zarejestrowany nie może być ponownie użyty na innym koncie EA.

Jeśli nie masz dostępu do poprzedniego konta, proszę skontaktuj się z naszym doradcą by uzyskać wsparcie w tej kwestii. Kliknij ten link, aby skontaktować się z nami bezpośrednio. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,281 PostsLatest Activity: 3 days ago