Forum Discussion

243polska's avatar
243polska
Not applicable
3 years ago
Solved

fifa 15

witam mam problem mianowicie wykorzystałem swój kod na fifę 15 na swoje konto a pokazuje mi że wogóle tej gry nie posiadam ponowna próba wpisania kodu jest nie skuteczna ponieważ pokazuje mi że kod z...
  • kreatora's avatar
    3 years ago
    @243polska

Kod dostaje status "wykorzystany" po jego pierwszym użyciu (przypisaniu gry do twojego konta ) i nie da się go użyć po raz drugi
    Rozumiem , ze gra ci zniknęła z Biblioteki na twoim koncie EA ap
    Wyczyść cache EA ap
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache

Loguj sie na konto opcją "jako Administrator" (prawym myszy na ikonkę) ale jesli do logowania używałeś adresu mailowego spróbuj zalogować sie swoim ID (nickiem), Jesli do logowania uzywaleś nicku spróbuj zalogować sie adresem mailowym i sprawdź czy gra sie znalazla w Bibliotece . Opcja zmiany sposobu logowania jest na dole panelu logowania

Jesli nie pomoże, to zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) Powtorz te operacje ze 3 razy jeśli gra sie nie znajdzie. - czasem restart komputera i ponowne logowanie pomaga.

Jeśli nic nie pomaga skontaktuj sie z polskim doradcą EA - najlepiej na czacie i poproś aby sprawdził twoje konto
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-poprzez-strone-EA-Help/m-p/5877452#U5877452

Featured Places