Forum Discussion

schabowy112's avatar
1 year ago

Kod weryfikacyjny

Witam, mam problem ponieważ probuje zalogowac sie na moje inne konto, wpisuje nazwe i hasło i wszystko poprawne ale musze potwierdzić tożsamość emailem inaczej sie nie zaloguje. I teraz tak, sa pokazane pierwsze i ostatnie litery emailu na ktory ten kod wysylaja, mam taki, nie mam zadnego innego ktory moglby sie tak zaczynac i konczyc, bylam pewna ze wlasnie ten mail jest połaczony z moim kontem, ale nic na niego nie przychodzi, a gdy probuje sie zalogowawac na stronie, i zamiast nazwy musze wpisac email pisze ze ,,nie moglismy znalezc twojego konta''. Konto nie zostalo usuniete poniewaz wyszukałam je z tego konta. Nie mam pojecia co zrobic i jak sprawdzic jaki email zostal dodany do konta, i nie da sie tez skontaktowac z ea bo infolinia juz nie dziala a zaden z problemow podanych na stronie mi nie pomaga 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @schabowy112 

Jeśli adres email jest poprawny sprawdź proszę dodatkowe zakładki filtrowania na Twojej poczcie wraz z folderem ze spamem. 

Alternatywnie możesz skorzystać z kodów zapasowych wyświetlonych w czasie włączania weryfikacji logowania. 

Featured Places