Forum Discussion

ami40000's avatar
1 year ago
Solved

konto orgin

Wiem że Orgin już jakiś czas temu na komputeraz z Windows przestał działać ale dopiero teraz postanowiłam napisać, zdaje sobie sprawe że może już być za późno

Otóż miałam konto Orgin, na którym miałam grę The Sims 4 z dość dużą ilością dodatków (z większości mam nawet płyty), dużo pieniędzy na to poszło i no
kiedy konta Ea łączyły się z Orgin, moje się nie połączyło, a potem było już za późno i nie byłam wstanie uruchomić Orgin na moim komputerze
na koncie ea założonym na ten sam e-mail nie ma rzeczy które tam miałam
pamiętam dalej login i hasło do tego konta
no i mam płyty fizyczne jako dowód że rzeczywiście te rzeczy miałam
nie mam pojęcia co mogę zrobić w takiej sytuacji
Z góry dziękuje za odpowiedź.

• Hej @ami40000 

Sytuacja "łączenia" kont EA i Origin nigdy nie miała miejsca. 

Zarówno Origin jak i EA app wykorzystują konto EA do logowania się. Logując się tym samym kontem w Origin i EA app zawartość byłaby identyczna. 

Jeśli pojawiają się jakiekolwiek różnice pomiędzy zawartością, zacznij od wyczyszczenia pamięci podręcznej aplikacji EA app. 

Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami

W przypadku dalszych problemów, upewnij się, że wykorzystywany adres email jest poprawny (lub sprawdź inne używane przez Ciebie adresy, lub ID). 

W przypadku dalszych problemów - skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @ami40000 

Sytuacja "łączenia" kont EA i Origin nigdy nie miała miejsca. 

Zarówno Origin jak i EA app wykorzystują konto EA do logowania się. Logując się tym samym kontem w Origin i EA app zawartość byłaby identyczna. 

Jeśli pojawiają się jakiekolwiek różnice pomiędzy zawartością, zacznij od wyczyszczenia pamięci podręcznej aplikacji EA app. 

Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami

W przypadku dalszych problemów, upewnij się, że wykorzystywany adres email jest poprawny (lub sprawdź inne używane przez Ciebie adresy, lub ID). 

W przypadku dalszych problemów - skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Featured Places