Mam problem z odzyskaniem dostępu do mojego konta EA i potrzebuję porady
Od kilku prób kontaktuję się z pomocą EA w sprawie odzyskania konta. Konto zostało założone około 2016 roku i przez wiele lat korzystałam z niego w Origin, a później EA App. Obecnie mogę zalogować się na konto przez przeglądarkę, ale nie mogę korzystać z aplikacji EA App, ponieważ wymaga ona kodu weryfikacyjnego wysyłanego na stary adres e-mail, do którego nie mam już dostępu od wielu lat.
Przeszłam już kilka prób weryfikacji z konsultantami. Za każdym razem otrzymywałam informację, że byłam „bardzo blisko” odzyskania konta i że brakowało tylko drobnego szczegółu. Konsultanci potwierdzali, że podane informacje były prawie poprawne, ale ze względów bezpieczeństwa nie mogli wskazać, co dokładnie się nie zgadzało.
Posiadam wiele informacji potwierdzających, że konto należy do mnie:
- znam EA ID/login,
- znam stary adres e-mail przypisany do konta,
- mam historię zakupów,
- mam potwierdzenie płatności kartą za zakup z konta EA,
- posiadam oryginalne pudełka The Sims 4 oraz dodatku Psy i koty wraz z kodami aktywacyjnymi.
Problem polega na tym, że po ostatniej próbie formularz przestał kierować mnie do czatu z konsultantem i wyświetla komunikat, że „doradcy nie mogą pomóc z tym problemem”, mimo że wcześniej dokładnie ta sama ścieżka pozwalała mi skontaktować się z pomocą EA.
Czy ktoś miał podobną sytuację? Czy istnieje sposób, aby ponownie skontaktować się z konsultantem i dokończyć proces odzyskiwania konta? Byłam już naprawdę blisko i zależy mi na odzyskaniu konta, ponieważ mam na nim zakupione gry i dodatki.