Forum Discussion

AmdirForHeaven's avatar
3 years ago
Solved

Nie mogę pobrać dlc do the sims 3

Przycisk pobierz nie reaguje, nie mam dostępu do zakupionej zawartości. Reinstalowałam grę, restartowałam laptopa, ale origin nie reaguje zupełnie na moje próby.

• OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI. SPRAWA JEST NADAL OTWARTA. 

Dziękuję za Wasze zgłoszenia. W chwili obecnej brak możliwości pobrania dodatków do The Sims 3 oraz The Sims 4 poprzez EA app i Origin jest analizowany przez nasze zespoły. Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - dam znać.

Aktualizacja - 15/11/2022

Większość z graczy potwierdza, że pobranie dodatków jest już możliwe - link do postu. Dla tych, którzy doświadczają dalszych komplikacji doradzam przeinstalowanie EA app.

Pozdrawiam,

_Kalina

17 Replies

• Hej mam ten sam błąd, pobrało mi tylko podstawkę z ea apps z the sims 3 i nie mogę pobrać żadnego dodatku, bo wywala błąd... mam ten błąd już od tygodnia :/

• saalwina's avatar
    saalwina
    3 years ago

Witam, jak wygląda sprawa? Chciałabym wreszcie mieć dostęp i zagrać w the sims 3 ale niestety nie mogę pobrać dodatkow.

• scllsv's avatar
    scllsv
    3 years ago
    @saalwina u mnie bez zmian, nadal nie da się pobrać żadnych dodatków. reinstalowałam, naprawiałam i nic...
  • Czy wiadomo kiedy problem z dodatkami the sims 3 zostanie naprawiony? the sims 4 działa. Innej pomocy niż tutaj niestety uzyskać nie można

• belllusia's avatar
    belllusia
    3 years ago

Zadzwoń do EA, mi dziś naprawili TH3 w 3 sekundy.
    tel.22 397 08 40 (pon-pt od 12:00 - 21:00)

• 0linka's avatar
    0linka
    2 years ago

Hej, mam ten sam problem, napisałam już do supportu ale póki co brak odpowiedzi. Na aplikacji EA nie mogę pobrać dodatków, reinstalacja, czyszczenie pamięci podręcznej itd nic nie daje... 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,317 PostsLatest Activity: 8 hours ago