Forum Discussion

cook3rs_'s avatar
2 years ago
Solved

nie mogę mogę zainstalować jakiekolwiek gry z mojego konta

Przy próbie instalacji np. Need for Speed Heat lub Payback wyskakuje ,, błąd instalacji" który zatrzymuje się na 82% i nie idzie dalej. Próbowałem reinstalacji aplikacji ea oraz instalacji jej na innym dysku wraz z grą, bez skutku dalej to samo. Proszęo pomoc bo problemy się zaczęły jak EA przejęło Origin gdzie wszystko działało bez zaarzutu.

• cook3rs_'s avatar
    cook3rs_
    2 years ago

Sam rozwiązałem problem, trzeba było wejść w install log w plikach gry, był error związanny  z przeniesiem plikow Ea z jednego do drugiego(wszystko było napisane jak to rozwiązać w tym logu)

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @cook3rs_ 

Na start sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EAUpdater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe.

Dodatkowo uruchom App Recovery: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\App Recovery.

Dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• cook3rs_'s avatar
    cook3rs_
    2 years ago

niestety bez skutku 

• cook3rs_'s avatar
    cook3rs_
    2 years ago

niestety dalej ten sam problem, mogę żądać od EA zwrotu pieniędzy za te dwa need for speed'y które mam ?

• cook3rs_'s avatar
    cook3rs_
    2 years ago

Sam rozwiązałem problem, trzeba było wejść w install log w plikach gry, był error związanny  z przeniesiem plikow Ea z jednego do drugiego(wszystko było napisane jak to rozwiązać w tym logu)

• cook3rs_'s avatar
    cook3rs_
    2 years ago

Mianowice miałem ten błąd na myśli powtarza się to praktycznie w każdej grze

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,317 PostsLatest Activity: 2 days ago