mervittoNewcomer10 months agoNie udalo sie uruchomic gryNie udalo sie uruchomic gry,pomoze ktos juz probowalem wiele metodIMG_4391.jpeg1.4 MB
2 RepliesReplies sorted by OldestMattiuDefoHero+9 months agoWitaj Nadal masz problem?R0naldigo-_-Rising Newcomer to MattiuDefo9 months agoWitajJa mam taki sam problem
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,470 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,470 Posts
Recent DiscussionsNie mogę zainstalować gry z Epic Games - błąd podczas łączenia z EA app Witam, mam problem z zainstalowaniem gry, znajdującej się na platformie EPIC GAMES, która jest połączona z platformą EA APP. Po próbie kliknięcia przycisku "ZAINSTALUJ", wyskakuje mi bowiem taki komu...Niespodziewana blokada konta Witam, Dnia 24 października otrzymałem permanentnego bana na koncie (dotyczy gry Battlefield 6), dopiero po zalogowaniu się na konto podany jest powód w postaci "Usprawniania rozgrywki", jednak nicz...Nie mam dostepu do emaila Nie mam dostepu do emaila polaczonego z ea ktore jest polaczone z moim kontem ps5 i nie moge go zmienic bo potrzebuje weryfikacji przez emaila do ktorego nie mam dostepu Konto ea z kontem steam Moje konto EA jest połączone z kontem Steam, którego nie posiadam i nie mam do niego dostępu. Chcę odłączyć to konto Steam i połączyć moje własne konto Steam. dodatek nie działa kupiłam dodatek życie i smierć w mediaexpert zainstalowałam dodatek ale on mi w ogóle nie działa jest szare okienko w Zarządzaniu światami czy ktoś miał taki sam problem?