mervittoNewcomer4 months agoNie udalo sie uruchomic gry Nie udalo sie uruchomic gry,pomoze ktos juz probowalem wiele metod IMG_4391.jpeg1.4 MB
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 15 hours ago1,408 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 15 hours ago1,408 Posts
Recent DiscussionsBrak w bibliotece zakupionych tytułów Zakupiłem gry na origin , dawno nie grałem jak się okazało EA zastąpiło Origin, a po zalogowaniu do EA brakuje zakupionych tytułów. Nie mogę połączyć gry ze steam do ea kiedy próbuje połączyć grę ze steam do ea pokazuje że musze się zalogować ponownie ale zrobiłem to i nadal nie działa Gra Online Cześć mam pytanie czemu nie mogę zagrać ze znajomym w FC26 jak mam Ps4 a znajomy ma Xboxa podłączonego do komputera gejmingowego. Obaj mamy właczony cross-playa. Nie moge się zalogwać na konto Zapomnailem email do glownego konta ea Jak wlaczam gre nfs heat to loguje mnie na glowne konto rowniez loguje mnie automatycznie w przegladarce jak chce zalogowac sie do ea to potrzbeuje kodu k...Zablokowany rynek web app cześć . Dlaczego mam zablokowany rynek web app jak wykonałem wszystkie zadania