mervittoNewcomer3 months agoNie udalo sie uruchomic gryNie udalo sie uruchomic gry,pomoze ktos juz probowalem wiele metodIMG_4391.jpeg1.4 MB
2 RepliesReplies sorted by NewestR0naldigo-_-Rising Newcomer to MattiuDefo3 months agoWitajJa mam taki sam problem MattiuDefoHero+3 months agoWitaj Nadal masz problem?
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,396 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,396 Posts
Recent DiscussionsBrak kodu weryfikacyjnego na email Po wisaniu loginu i hasła jestem proszonyo wpisanie kodu 2FA z email. Email do mnie nie dociera! Moja skrzynka działa normalnie, inne wiadmości dochodzą bez problemu. Nic nie mam w spamie, nie mam te...Battlefield 3 problem z uruchomieniem nie mogę uruchomić Battlefield 3. Do tej pory wszystko działało. mam zainstalowaną aplikację EA app, przez którą uruchamiałem BF3. Teraz wyskakuje taki komunikat jak na obrazku mimo ze jestem zalogo...Zhakowane konto i problem z połączeniem adresu e-mail Witam W tamtym roku moje konto zostało zablokowane z powodu naruszenia regulaminu- co się okazało to nie była moja wina. Sprawdziłem sobie adresy e-mail i wyszło że moje konto EA nie jest zablokowan...Brak gier w bibliotece Około godziny 10 gdy chciałem włączyć aplikacje EA wyskakiwał błąd a aplikacja się nie włączała, gdy po jakimś czasie w końcu udało mi się odpalić aplikacje okazało się, że wszystkie moje gry z bibli...Powiązanie konta EA z kontem PSN Temat tak mocno irytujacy, że aż niemożliwy. Chciałem odpiąć konto EA od konta PSN - niestety samodzielnie tego nie mogę zrobić bo mam nałożoną blokade na konto - za naruszenie regulaminu z 2021r - w...