Forum Discussion
Cześć EA_Kuba
Żeby odłączyć nieswoje konto EA, od mojego konta Steam.... to muszę potwierdzić fakt bycia właścicielem nieswojego konta EA, już wyjaśniono mi kilkukrotnie przez czat.
Przeczytaj proszę to powyższe zdanie i napisz proszę, że to wcale nie jest dziwne i tak to powinno wyglądać, w sytuacji w której ktoś NIELEGALNIE połączył moje konto Steam i nie moje konto EA 😉.
Ktoś do mojego Steama, podłączył konto firmy zewnętrznej (czyli EA) lub do swojego konta EA podłączył MOJEGO Steama (szczerze z mojego punktu widzenia "jeden pies") i nie ma możliwości, żeby to "coś", co nie jest moje i czego nie chcę, zostało usunięte/odpięte od mojej własności?
Jedyną rzeczą, która powinna mieć miejsca, to jest potwierdzenie przeze mnie, że konto Steam należy rzeczywiście do mnie i to powinno być "przetrzepane" porządnie - żebym musiał udowodnić, że to konto Steam, jest rzeczywiście moje, żeby co do tego nie było żadnych wątpliwości z Waszej (EA) strony. Następie, odpięcie od niego nielegalnie podpiętego konta firmy zewnętrznej/EA.
Wiecie o tym, że ten Rosjanin nie tylko ma dostęp do wszystkich gier EA, które kupiłem i mógłbym kupić przez Steam, ale ma przede wszystkim dostęp do mojej listy znajomych ze Steam?
Pozdrawiam