Forum Discussion

Ostapsz__2's avatar
Ostapsz__2
Seasoned Novice
22 hours ago

Odzyskanie gry ze starego konta EA

Witam, posiadam grę fifa 17 z oryginalnym opakowaniem, kompletem płyt i kodem aktywacyjnym w środku, który niestety został wykorzystany kiedyś na koncie do którego już nie mam dostępu. Czy istnieje jakaś opcja aby dostać nowy kod lub w jakiś inny sposób przypisać grę na nowe konto?

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Wybierz temat związany z odzyskaniem dostępu do konta. Wyjaśnij doradcy, że nie masz już dostępu do konta EA, na którym została aktywowana FIFA 17, i chciałbyś odzyskać dostęp do tego konta.

W międzyczasie spróbuj również zalogować się na adres e-mail, który był przypisany do tamtego konta. Jeśli uda Ci się odzyskać dostęp do skrzynki, powinieneś móc skorzystać z opcji resetowania hasła do konta EA, co może być najszybszym sposobem odzyskania dostępu do gry.

• Ostapsz__2's avatar
    Ostapsz__2
    Seasoned Novice
    10 hours ago

A jaką kategorie mam dać na ea help bo tam. Nie mogę znaleźć nic z kodem

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 hours ago

Hej Ostapsz__2​ 

Jeśli kod do gry został już wcześniej aktywowany, nie ma możliwości otrzymania nowego kodu ani samodzielnego przeniesienia gry na inne konto EA.

W tej sytuacji najlepiej skontaktować się z EA Help i opisać swoją sytuację. Doradca będzie mógł sprawdzić, czy na podstawie dostępnych informacji uda się przywrucić Ci dostęp do konta z grą FIFA 17.

Featured Places