Odzyskanie konta Origin
Chciałabym zapytać czy są jakieś szanse na odzyskanie konta Origin z którego nie korzystałam około 3 lata? Konto nigdy nie zostało połączone z kontem EA. Pamiętam adres email natomiast kontakt przez chat jest trudny, otrzymuję tylko informacje, że konto nigdy nie istniało, co nie jest prawdą. Kontaktując się przez email dostałam informację że konto nie ma blokady i w przypadku problemów z logowaniem żeby się kontaktować na chat gdzie ponownie wygląda rozmowa w ten sam sposób.
Czy komuś z Was udało się odzyskać dostęp do konta? Walczę o to od kilku dni bo zależy mi tylko dlatego że miałam tam The Sims 2 których już nie da się nigdzie dostać...
Korzystając z aplikacji Origin, musiałaś się do niego logować za pomocą konta EA. Jeśli do tego konta zostały przypisane jakiekolwiek gry, możesz zalogować się przypisanym do konta EA adresem email, a gra będzie znajdowała się w bibliotece gier.
Jeśli posiadasz klucz od gry The Sims 2, który został przypisany do wcześniej wspomnianego konta, możesz podać go podczas rozmowy poprzez czat, a spróbujemy Twoje konto zlokalizować. Miej jednak na uwadze, by udzielić informacji na temat konta do którego został przypisany klucz, będziesz musiała zostać zweryfikowana jako jego właścicielka.