Forum Discussion

xxzy71's avatar
1 year ago
Solved

odzyskiwannie konta

Posiadam jedynie ID konta email, do którego nie mam dostępu, oraz 14 kodów produktów z wersji pudełkowej gier. Czy mogę odzyskać konto posiadając tylko te informacje? Pisałem z czatem EA (sprawa nr #183646818), jednak nie mogłem się dogadać z osobą będącą po drugiej stronie. Czy ktoś może mi pomóc?

• Hej @xxzy71 

Przed zmianą adresu email na koncie EA, nasz doradca musi zweryfikować, że to Twoje konto. 

Weryfikacja polega na zadaniu Tobie konkretnych pytań dotyczących danych podanych w czasie zakładania oraz późniejszego prowadzenia konta.

Pamiętaj by na każde pytania podać 1 odpowiedź

• odpowiedzi muszą być jednoznaczne i pełne; np. data urodzenia musi zawierać dzień/mieciąc/ rok a nie dzień/ miesiąc/ roku nie pamiętam lub 2000 a może 2001).

Spróbuj ponownie skontaktwać się z nami poprzez czat. Warto także spróbować odzyskać dostęp do maila.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @xxzy71 

Przed zmianą adresu email na koncie EA, nasz doradca musi zweryfikować, że to Twoje konto. 

Weryfikacja polega na zadaniu Tobie konkretnych pytań dotyczących danych podanych w czasie zakładania oraz późniejszego prowadzenia konta.

Pamiętaj by na każde pytania podać 1 odpowiedź

• odpowiedzi muszą być jednoznaczne i pełne; np. data urodzenia musi zawierać dzień/mieciąc/ rok a nie dzień/ miesiąc/ roku nie pamiętam lub 2000 a może 2001).

Spróbuj ponownie skontaktwać się z nami poprzez czat. Warto także spróbować odzyskać dostęp do maila.

Featured Places