1 year ago
okres probny
Siemanko mam problem z FC 25. Gra działała normalnie do momentu lagów, których każdy o nich słyszał. Postanowiłem odinstalować i zainstalować gre ponownie lecz napotkała mnie taka sytuacja gdy chce ją pobrać.
Siemanko mam problem z FC 25. Gra działała normalnie do momentu lagów, których każdy o nich słyszał. Postanowiłem odinstalować i zainstalować gre ponownie lecz napotkała mnie taka sytuacja gdy chce ją pobrać.
Hej @KanonPL
Czy gra była dostępna w ramach EA Play czy też kupiona bezpośrednio przez EA app/ Steam itp.?
gre kupiłem początkiem września na EA app lecz 20 kupiłem ea play to tańsze, aby zagrać 10 h przed premierą. Aktualnie nie mogę jej zainstalować.
A z doradcą jak się skontaktować?
Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj...
Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.