Forum Discussion

rickopl1's avatar
rickopl1
Newcomer
3 months ago
Solved

Pomocy!

Witam. Mam dosyć złożony problem a mianowicie to moje konto na dawnym Origin a żona kilka dobrych lat temu założyła sobie swoje konto. Na danym koncie miała tylko i wyłacznie Simsy 4 z kilkoma dodatkami które jak wiemy nie są tanie. Teraz przechodzimy do problemu - żeby zalogować się do konta trzeba potwierdzić swoją tożsamość na Mailu a żona zapomniała hasła do owej poczty (była założona tylko i wyłącznie na potrzeby tej platformy) nie ustawiła na poczcie żadnej możliwości odzyskania hasła(inny Mail, telefon itd). Pytanie do was czy w jakikolwiek jestem w stanie odzyskać dostęp do konta ? Jak tak to proszę o instrukcje. 

Pozdrawiam

2 Replies

• Witam. Możesz spróbować skontaktować się z platformą gdzie utworzyłeś adres email. Myślę że będą chcieli od Ciebie kilka informacji. Jak Imię Nazwisko podane przy zakładaniu poczty, jakich rejestracji dokonałeś przez utworzony email. Od strony EA nic odzyskasz, oczywiście może próbować.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,250 PostsLatest Activity: 14 days ago