Forum Discussion

Darios1968's avatar
Darios1968
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Pomyłka po naprawie błędu za brak Toma Cahilla.

Dzisiaj EA poinformowała mnie jak otworzyłem aplikację że błąd został naprawiony. po otworzeniu sklepu patrzę a tam zamiast Toma Cahilla są  karty które dostałem wcześniej Harry Kewell, Ahmed, Ashumaratow, McCowatt. Moje pytanie kiedy dostane Toma Cahilla żeby zakończyć zadanie Azja i Oceania?

• SqbaniecRz wrote:

Dostałem wszystkie nagrody brakujące.  Cahill normalnego już, nie na wypożyczenie. Ewolucje też.  Tak że mam nadzieję że inni też.  

Gracze, których dotyczył ten problem, otrzymali już wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody za osiągnięcia.

Dziękujemy za cierpliwość.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago
    SqbaniecRz wrote:

Dostałem wszystkie nagrody brakujące.  Cahill normalnego już, nie na wypożyczenie. Ewolucje też.  Tak że mam nadzieję że inni też.  

Gracze, których dotyczył ten problem, otrzymali już wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody za osiągnięcia.

Dziękujemy za cierpliwość.

• SqbaniecRz's avatar
    SqbaniecRz
    Seasoned Novice
    2 months ago

• SqbaniecRz's avatar
    SqbaniecRz
    Seasoned Novice
    2 months ago

Uwaga Uwaga . Dziś dostałem brakujące nagrody! Nie wiem czy wszystkie (wydaje mi się że nie) ale jest Cahila 🤣😉

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Wiemy, że część graczy EA SPORTS FC™ 26 mogła nie otrzymać wszystkich należnych nagród za zadania Journey of Nations: Azja i Oceania. Nadal badamy ten problem i przekażemy kolejne informacje, gdy tylko będą dostępne.

Aby być na bieżąco, obserwuj @EASFCDirect na Xoraz EA SPORTS FC Direct na WhatsApp.

• FILO8823's avatar
    FILO8823
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mi dali kewella hah niewiem czy on byl w jakis nagrodach ale dali hah niewiem na co na przepałke a do zadania cahilla nie ma :D po tylu latach nie kupuje jjz tej gry chodz jestem fanem fify od wielu lat ...porażka

• FILO8823's avatar
    FILO8823
    Rising Newcomer
    2 months ago

Witam dostalem dzis niby zalegle nagrody ale oczywiscie w nich Tima Cahilla nie ma hehe ? I co teraz ea cyny game?