Forum Discussion

Mocard7070's avatar
2 years ago
Solved

Problem z połączeniem konta EA z kontem platformy Steam.

Cześć

Pobrałem ostatnio ze steama Battlefield 4. Po próbie uruchomienia gry zauważyłem że moje konto steam i EA nie są ze sobą powiązane.

Po próbie nawiązania połączenia wyświetla mi się taki komunikat. Pisałem do supportu jednak z ich strony cisza. Co robić ?

• @Mocard7070 Otwórz przesłany przeze mnie link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj...

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Mocard7070 

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane(...@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Pozdrawiam,

_Kalina

• Hej

Posiadam tylko jednego maila. Resetowałem już hasło kilkukrotnie a pisząc przez drugi link który podesłałaś nie otrzymuje odpowiedzi..

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Mocard7070 Otwórz przesłany przeze mnie link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj...

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,308 PostsLatest Activity: 9 hours ago