iProPLSeasoned Newcomer3 years agoRe: The Sims 2 Ultimate Collection - EA AppDobra znalazłem opowiedz już nie ważne.https://answers.ea.com/t5/Inne-gry-z-serii-The-Sims/The-sims-2-brak-gry-w-bibliotece/td-p/11610847
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 14 hours ago1,450 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 14 hours ago1,450 Posts
Recent DiscussionsLogowanie EA/Origin, dodatki, przeniesienie gier Co zrobić, jeśli prędzej nie logowałam się na EA a teraz chciałabym mieć gry, które miałam na origin (dodatki do the sims4)? Utrata polaczenia Siemanko mam popytanie dlaczego czasem po wygranym meczu mi wywala fut do głównego ekranu i z automatu daje przegraną, mimo że wygrałem mecz Zhakowano mi konto Ktoś włamał się na moje konto ea i zmienił email przypisany do konta , nie jestem teraz w stanie zalogować się na moje konto, numer telefonu nie był podłączany, wydaje mi się natomiast, że było podłą...shakowano mi konto Ktos włamal mi sie na moje konto ea i zmienil email przypisany do konta , nie jestem treaz wstanie zalogowac sie na mojego konto (wydaje mi sie ze nie był podlaczony numer telefonu) co moge zrobic w ...Obce konto EA, podłączone do mojego konta Steam Cześć, Mam dosyć dziwny problem. Otóż do mojego konta/profilu Steam, podłączone jest konto EA, które nie jest moje, a należy do obywatela Rosji. Konto to zostało (chyba) automatycznie połączone z mo...