Forum Discussion

Chmurex's avatar
3 years ago
Solved

simcity

Mam problem z zainstalowaniem gry SIMCITY, posiadam ją na płycie i przy instalacji jest potrzebny ORIGIN, który oczywiście nie istnieje... Czy ktoś może mi podpowiedzieć co ja do cholery mam zrobić? Nawet nie wiem gdzie napisać, żeby ewentualnie uzyskać kod dostępu do wersji digital. 

• @Chmurex jeśli nie widzisz gry na koncie wykonaj kroki, które opisałam TUTAJ.

Możliwe jest także, że SimCity jest zarejestrowana na jeszcze innym koncie i dlatego jej nie widzisz w Bibliotece gier w aplikacji EA. W tym wypadku skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli pomóc ustalić, gdzie gra została aktywowana za pierwszym razem. Przygotuj numer seryjny, czyli kod gry, który ułatwi wyjaśnienie tej sprawy.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

5 Replies

• Chmurex's avatar
    Chmurex
    3 years ago

mam pobrane, ale żadne moje konto nie ma simcity... wiesz gdyby to była gra, która premiere miała rok/2lata temu... 2013 rok to 10 lat, nie pamietam jakie wtedy mialem konto. Generalnie to nie powinien być kłopot skoro mam gre na plycie...

• @Chmurex znalazłem stare konto na którym miałem simcity nick ChmurexXx i na koncie EA nie mam tej gry w bilbiotece
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Chmurex jeśli nie widzisz gry na koncie wykonaj kroki, które opisałam TUTAJ.

Możliwe jest także, że SimCity jest zarejestrowana na jeszcze innym koncie i dlatego jej nie widzisz w Bibliotece gier w aplikacji EA. W tym wypadku skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli pomóc ustalić, gdzie gra została aktywowana za pierwszym razem. Przygotuj numer seryjny, czyli kod gry, który ułatwi wyjaśnienie tej sprawy.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,312 PostsLatest Activity: 4 hours ago