Forum Discussion

Koroqbln's avatar
Koroqbln
Seasoned Newcomer
23 days ago
Solved

Skradziony e-mail

Witam zostal mi skradziony email dawno już założyłem nowy na ps5 kupiłem teraz fife a nie wiem jakim cudem ea zaladaowali mi stary email i zeby grac ultimate muszę podać kod z starego skradzionego e-maila próbuje się z nimi skontaktować pisze im ten temat do max 100 słów ale nie mogę dalej odpowiedzieć na ich odpowiedź 

• Hej Koroqbln​ Nie jest to coś, co możemy naprawić tutaj na forach, ale nasi doradcy pomogą Ci w rozwiązaniu tego problemu. W tym wypadku konieczna będzie dodatkowa weryfikacja konta.  

Nawet jeśli nie masz dostępu do swojego konta/e-maila, nadal możesz założyć sprawę na naszej stronie aby skorzystać z chatu. Więcej informacji znajdziesz w tym artykule. 

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej Koroqbln​ Nie jest to coś, co możemy naprawić tutaj na forach, ale nasi doradcy pomogą Ci w rozwiązaniu tego problemu. W tym wypadku konieczna będzie dodatkowa weryfikacja konta.  

Nawet jeśli nie masz dostępu do swojego konta/e-maila, nadal możesz założyć sprawę na naszej stronie aby skorzystać z chatu. Więcej informacji znajdziesz w tym artykule. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,316 PostsLatest Activity: 4 hours ago