Stare konto
Cześć. Kiedyś dużo grałam w simy, jeszcze za czasów Origin. potem przyszły studia, wiadomo brak czasu, teraz chciałam się zalogować na tamto stare konto i hasło nie wchodzi. Nie mam dostępu do starej poczty, ale mam stare pudełka z kodami aktywacyjnymi przypisanymi do tego konta, mam tez zakup gry w zamówieniach z empika, odkopałam starego laptopa na którym jeszcze miałam zainstalowane te gry. Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na odzyskanie konta? Na chacie piszą, że nie są w stanie mnie zweryfikować
Hej olusia000pl
Rozumiem, że bardzo zależy Ci na odzyskaniu tego konta, szczególnie jeśli masz na nim swoje gry i zawartość zbieraną przez dłuższy czas.
W tej sytuacji warto kontynuować kontakt z EA Help. Odzyskanie konta będzie możliwe, jeśli podczas rozmowy doradca będzie w stanie potwierdzić, że konto rzeczywiście należy do Ciebie.
Podczas weryfikacji najlepiej odpowiadać dokładnie na pytania doradcy - krótko, konkretnie i podając tylko te informacje, o które w danym momencie prosi. To ułatwia przejście przez cały proces.
Chciałabym móc zrobić więcej bezpośrednio tutaj, ale na forum nie mamy dostępu do danych kont ani możliwości przeprowadzenia weryfikacji czy wpłynięcia na jej wynik. Dlatego w tym przypadku EA Help jest właściwym miejscem, żeby dalej próbować odzyskać dostęp.