Forum Discussion

norbulwodny's avatar
2 years ago
Solved

Support nie chce odpowiadać

Cześć. 3 dni temu napisałem  do suporttu co do rekompensaty  za tots moments z paczki z sbc ( Trafiłem z niej totsa momentsa za to była rekompemnsata ) ja rekompensaty jeszcze nie dostałem. Support po trzech dniach wysłał  tylko e- mail z ankietą czy odpowiedzieli na wszystkie moje pytania xd.Caly czas nie mam odpowiedzi.  Co z tym  teraz zrobić?

• Hej @norbulwodny 

Możesz otrzymać odpowiedź z adresu e.ea.com. To nasze oficjalne konto e-mail, więc pamiętaj, by dodać je do swojej listy kontaktów, by korespondencja nie trafiła do spamu lub koszaSprawdż czy wcześniejsza odpowiedź już tam nie wpadła.

Jeśli pracujemy już nad rozwiązaniem twojego problemu:

1. Otwórz stronę „Moje sprawy” w centrum pomocy EA.
    2. Kliknij otwartą sprawę, w której potrzebne są dodatkowe informacje.
      • Jeśli twoja sprawa została zamknięta, otwórz nową sprawę. Napisz, czy już wcześniej rozmawialiśmy o tej sprawie, i załącz numer starej sprawy.
    3. Kliknij przycisk Wznów i podaj identyfikator zgłoszenia. Załącz krótki opis swojej sprawy.
    4. Wyślij zgłoszenie i załącz pliki. Postaramy się jak najszybciej rozwiązać problem.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @norbulwodny 

Możesz otrzymać odpowiedź z adresu e.ea.com. To nasze oficjalne konto e-mail, więc pamiętaj, by dodać je do swojej listy kontaktów, by korespondencja nie trafiła do spamu lub koszaSprawdż czy wcześniejsza odpowiedź już tam nie wpadła.

Jeśli pracujemy już nad rozwiązaniem twojego problemu:

1. Otwórz stronę „Moje sprawy” w centrum pomocy EA.
    2. Kliknij otwartą sprawę, w której potrzebne są dodatkowe informacje.
      • Jeśli twoja sprawa została zamknięta, otwórz nową sprawę. Napisz, czy już wcześniej rozmawialiśmy o tej sprawie, i załącz numer starej sprawy.
    3. Kliknij przycisk Wznów i podaj identyfikator zgłoszenia. Załącz krótki opis swojej sprawy.
    4. Wyślij zgłoszenie i załącz pliki. Postaramy się jak najszybciej rozwiązać problem.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,198 PostsLatest Activity: 2 days ago