Forum Discussion

ipropl's avatar
3 years ago
Solved

The Sims 2 Ultimate Collection - EA App

PL:

Witam serdecznie,

Ostatnio chciałem zagrać sobie w The Sims 2 Pełna Kolekcja i odkryłem to że na EA app nie ma możliwości pobrania gry lecz na Origin już jest .

Czy ktoś wie czy kiedyś będzie tak opcja żeby pobrać grę przez EA app.

Pozdrawiam, iPro

ENG:

Hello and welcome, Recently, I wanted to play The Sims 2 Ultimate Collection and I added that on the EA app it is not possible to download the game, but the origin is already there.

Does anyone know if it will be able to download through the EA application.

Regards, iPro

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Witaj @ipropl ,

Dzięki, za informacje. Oznaczę Twój wpis jako rozwiązanie do tego tematu.

Pozdrawiam!

_Kalina

• Dzień dobry, proszę o informację co zrobić jeśli origina nie da się już zainstalować? W jaki sposób odzyskać dostęp do gry?

EDIT: Nie ogarnęłam jak działa nowa aplikacja, jednak jest wszystko ok

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @SIepa_Kura 

Czy do Twojego konta została przypisana wersja Ultimate gry The Sims 2? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@SIepa_Kura zapoznaj się z odpowiedziami na kilka najczęściej pojawiających się pytań dotyczących przejścia z Origin na platformę EA.

Czy aplikacja EA app zastąpi Origin?

Tak, EA app zastąpi Origin i będzie główną platformą do pobierania i uruchamiania gier na PC.

Czy wszystkie moje gry i zawartość zostaną przeniesione do EA app?

Wszystkie twoje gry, DLC i inna zawartość powinny być gotowe do uruchomienia w EA app, gdy otrzymasz zaproszenie poprzez Origin. Jeśli zauważysz, że w EA app czegoś brakuje, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli rozwiązać ten problem.

Czy muszę ponownie pobrać swoje gry z Origin w EA app?

Nie. Gry pobrane przez Origin powinny być gotowe do uruchomienia w EA app. Jeśli zauważysz, że w EA app brakuje twoich gier, DLC lub innej zawartości, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli rozwiązać ten problem.

Czy moje konto zostanie przeniesione do aplikacji EA app? Jak mogę się zalogować w EA app?

Skorzystaj z konta EA, którym logujesz się w Origin – tych samych danych możesz użyć do zalogowania się w EA app.

• delisy's avatar
    delisy
    2 years ago

Jak kupić the sims 2 complete collection? chcę pograć w stare dzieje ☹️

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @delisy 

W tej chwili The Sims 2 Ultimate Collection nie jest możliwe do kupienia w aplikacji EA app. Jeśli się to zmieni - dam Ci znać. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,198 PostsLatest Activity: 3 days ago