Forum Discussion

moreqbetter's avatar
2 years ago

Upłynął limit czasu oczekiwania aplikacji

"Upłynął limit czasu oczekiwania aplikacji" - taki komunikat wyświetla mi się gdy uruchamiam EA FC 24 przez steam . Wyświetla mi się również komunikat "Coś poszło nie tak ..." Proszę o pomoc 🙂

15 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Spróbuj jeszcze zmienić hasło do konta Steam i ponownie przetestuj logowanie do konta EA za pomocą Steam.

• Znów spróbowałem zalogować się danymi Steam , oraz zmienić hasło . Po raz kolejny na stronie wyświetlał się błąd . 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Na start przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi.

Jeśli problem jest wciąż aktualny daj na znać:

- czy udało Ci się sprawdzić stan konta EA po rozmowie z doradcą EA np. poprzez email lub czat; czy twoje konta EA oraz Steam były rozłączane 

- czy logowanie następuje w sieci domowej czy np. w akademiku lub innym miejscu, gdzie nie jesteś administratorem sieci

- jaki antywirus posiadasz i czy korzystasz z VPN

Podeślij zrzut ekranu z gry oraz ze strony EA Help.

• Mam ten sam problem co mój poprzednik. Wykonałem wszystkie kroki tak jak mój poprzednik. Wyczyściłem dane podręczne, próbowałem uruchomić aplikację jako administrator. Używam internetu mobilnego. Zmieniałem hasło w koncie EA l. W steam nie chce zmieniać hasła bo oprócz mnie jeszcze ktoś inny korzysta z tego konta na innym komputerze. Gram w mass effect legendary edition.

• Gdy chciałem zalogować się przez steam I zmieniłem hasło to przy przekierowaniu na stronę logowania nie chciała się ona otworzyć. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,317 PostsLatest Activity: 3 hours ago