1 year ago
Wniosek ea creator network
Cześć! Nie mogę ponownie złożyć wniosku o przyjęcie do ea creator network. Minęło już dawno 90dni o których była mowa po odrzuceniu mojego pierwszego wniosku, że po tym czasie będę mogła ponownie zło...
Niestety nic się nie dowiedziałam, osoby które długo po mnie próbowały składać wniosek i również dostały odmowę mogą składać już kolejny a ja dalej nie. Zastanawiam się dlaczego i kiedy taki wniosek będę mogła złożyć.
Hej @kaSyt
Co dokładnie powoduje to, że nie możesz złożyć swojego wniosku?
Chciałabym się właśnie tego dowiedzieć co powoduje że nie mogę złożyć wniosku mimo że minęło ponad 90 dni od odmowy. A taka informacje dostałam, że po tylu dniach będę mogła złożyć wniosek jeszcze raz. Zastanawia mnie dlaczego ja nie mam takiej możliwości a inni twórcy z którymi jestem w kontakcie po tych 90dniach mogą złożyć wniosek od nowa. Ja wchodząc w link dostaje taką informację:
Niestety, nie możemy zaoferować Ci członkostwa w tym momencie. Regularnie otrzymujemy dużą liczbę próśb o przesłanie, ale możemy zaoferować dostęp tylko do niewielkiego procenta przesłanych materiałów.
Rozumiem @kaSyt. Chciałem się upewnić, że nie jest to na przykład problem związany z Twoją przeglądarką internetową.
Przykro mi, ale tak jak wspomniałem wcześniej nie jesteśmy w stanie wpłynąć na rozpatrywanie tego typu wniosków. Jeśli przy poprzedniej aplikacji został podany Tobie adres email kontaktowy w EA, sugerowałbym pytanie to kierować tam.
Trzymam kciuki! 🙂
Niestety nie posiadam żadnego adresu @ aby z kimś się skontaktować