Forum Discussion

patryk2103's avatar
2 years ago
Solved

Zhakowane konto+ blokada

Witam.

Co mogę zrobić w przypadku, gdy moje konto zostało zhakowane i została nałożona na nie blokada? 

Dzięki pomocy supportu udało mi się zmienić jakiś ruski e-mail na mój poprzedni. Niestety blokada konta na nim istnieje, a po odwołaniu się od niej  z wyjaśnieniem sytuacji, EA uznało, że blokada została nałożona prawidłowo i zostaje utrzymana... 

Co mogę zrobić w takiej sytuacji? 

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Oznaczę odpowiedź  @EA_Kalina  jako rozwiązanie.  

Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

• zbycpl's avatar
    zbycpl
    10 months ago

a co mogę zrobić gdy moje konto zostało zhakowane oraz przez to zablokowane, udało mi się zmienić maila z afgańskiego na moj prywatny, ale gdy chce zdjąć blokade i w ,,Moich Sprawach" wypełnianiam wszystko zgodnie z regułką, i dostaje odpiwedz na maila pt: ,,proszę wysłać nam kod weryfikacyjny który wysłaliśmy na pana maila", problem w tym że ten mail nigdy do mnie nie dotarł, a nawet gdyby dotarł to mailowo go nie moge wysłać bo wtedy i tak pozostanie to bez odpowiedzi. Co mógłbym zrobić albo jak się skontaktować inaczej niż przez ,,Moje sprawy".

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej @zbycpl 

Skontaktuj się z nami poprzez czat, bez logowania się na swoje konto EA. Podczas rozmowy dokładnie opisz sytuację. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,384 PostsLatest Activity: 4 hours ago