Zhakowane konto POMOCY
W godzinach nocnych dnia 04.08.2025 zostało mi shakowane konto EA (inne niż to z którego piszę).
Ruski cwaniak jakimś cudem zmienił sobie adres email. Wcześniej przyszły 3 wiadomości na mojego emaila z kodem weryfikacyjnym, 4 wiadomość była potwierdzeniem zmiany adresu email (oczywiście końcówka .ru). Problem polega na tym, że konto zostało założone dawno temu na innym adresie email niż ten, który był używany i przypisany ostatnio. W związku z powyższym nie mam dostępu do tego emaila i support (czat) wysyła kod weryfikacyjny na tamten adres a ja nie mam jak tego potwierdzić.
Podczas pytań weryfikacyjnych jest dużo pytań na które odpowiedzi nie pamiętam (ostatnie logowanie: dzień, miesiąc, rok / połączone konta / nr karty kredytowej / data urodzenia podana przy zakładaniu konta i masa innych). Większości nie pamiętam najzwyczajniej w świecie, mam wiele innych kont Epic, Steam, Ubi itd. nie jestem w stanie stwierdzić co mam na którym koncie podpięte, połączone itd.
Większość gier, które mam przypisane do tego shakowanego konta posiadam fizycznie na DVD wraz z kluczami rzecz jasna. Nie posiadam paragonów/faktur.
Poszedł email bezpośredni , ale raczej nie będzie odpowiedzi.
Co mogę zrobić, żeby odzyskać konto? Czy jest tu ktoś z pomocy technicznej ? Może ktoś miał taki sam problem?
POMOCY !
Udało się dogadać z doradcą po 8 podejściu. Konto odzyskane