Forum Discussion
32 Replies
- OhotN1ckZPua3 months agoSeasoned Rookie
У всех провайдер DIA Net?, тут справа в тому що не запоріжжя блокнули а айпі адреси які від провайдера до еа стукають блокуються. Навіть через мобільний інтернет заходить.
- Frostynsson3 months agoSeasoned Traveler
Київстар, і навіть з мобілки не пускає
- Nevenor3 months agoSeasoned Rookie
Я теж із Запоріжжя, і в мене така сама проблема.
- Da3zle3 months agoNew Traveler
Same thing, access to EA was blocked this morning
- __evj0nok_3 months agoSeasoned Rookie
У мене Тріолан і все одно не заходить
- Ololoo31123 months agoSeasoned Rookie
Така ж сама ситуація.
Створив топік на us форумі, ось лінк
перейдіть та напишіть, ща також маєте таку проблему, бажано на англ
https://forums.ea.com/discussions/ea-app-technical-issues-en/problems-accessing-ea-services-in-the-city-of-zaporizhzhia-ukraine-/12729730
- GOG-Rad3 months agoSeasoned Rookie
Та же ерунда, самая интересная фишка это то что оплатил подписку. Для игры в bf6
А самое интересное, это то что смотрел русских стримеров по типу zombirus и он играет без ВПН.
- Vovich_zp3 months agoSeasoned Rookie
Зіткнувся з такою проблемою під час завантаження гри - "Ваш запрос не может быть выполнен. Действуют ограничения обслуживания." Я мешкаю в Україні м. Запоріжжя і вже який рік купую нові видання гри Футбол та інші. А тепер зіткнувся з такою проблемою і не можу зайти навідь у всій аккаунт і немає при виборі країни - України. За що нас санкції, чи це якась технічна помилка, що гравці з України опинилися в обмеженнях?
Любі друзі, я створив звернення до президента України. У якому зазначив цю проблему. Як її опублікують , додам її сюди.