2 years ago
Aktualizacja EA
Mam pewien problem z aplikacją EA, potrzebowałam zaaktualizować Simsy i aplikacja wymusiła uruchomienie ponownie bo musiałam zaaktualizować EA. Po uruchomieniu ponownie albo nic się nie dzieje, albo...
Niestety nic to nie dało ☹️( po kliknięciu odzyskiwanie aplikacji coś się zaczęło pobierać, ale zatrzymalo się na 34 procentach i nie chciało dalej iść. Usunelam też pliki z tego folderu %temp% ale za wiele to nie zmieniło.
Hej @10775583
Dzięki za odpowiedź.
Sprawdź proszę czy problem będzie się utrzymywał po uruchomieniu aplikacji EA app jako administrator.
Upewnij się również, że system operacyjny nie ma żadnych oczekujących aktualizacji.
niestety, po uruchomieniu jako administrator wszystko na początku było git, po czym znowu wyskoczył komunikat że muszę uruchomić aplikację ponownie bo musi się zaaktualizować. Coś zaczęło się pobierać ale ciągle stoi na 0 procentach ☹️ czy mogę coś jeszcze zrobić bez odinstalowywania apki?
Hej @10775583
Odinstalowanie aplikacji EA app nie spowoduje usunięcia Twoich gier, a może pomóc w rozwiązaniu problemu. Spróbuj i daj nam znać czy udało się w ten sposób rozwiązać problem.
a jak odinstalowac? nie mam tej aplikacji na pulpicie, mam ja przypieta w pasku zadan.