Forum Discussion

mojnickwymiata's avatar
4 years ago

aplikacja ea app nie uruchamia się

dzień dobry, mam problem z odpaleniem ea app. Próbowałam reinstalacji, naprawy, nic nie działa. Jestem zalogowana (chyba) i widzę tylko ciemy ekran, żadna gra nie chce się włączyć nawet bezpośrednio z pulpitu, bo na ea app nic nie widać a origina już nie mam i nie mogę zainstalować na nowo... prosze o pomoc. Przesyłam zrzut ekranu jak wygląda aplikacja. 

25 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@Malwi opisz dokładnie jak problem wygląda u ciebie. Warto byłoby wspomnieć jakie kroki (np. z tego wątku) masz już za sobą.

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    3 years ago
    @mojnickwymiata Na górze fotki, którą załączyłaś widze napis - beta. EA App już nie jest w wersji beta, więc nie wiem o co chodzi.
    Powinnaś przede wszystkim - zadając pytanie - zawrzeć podstawowe informacje- czy to jest laptop czy pc, i jaki (np MAC) jaki masz system operacyjny. Ponadto przy problemach z grą podaje się jaką kartę graficzną i ile pamięci RAM masz w swoim urządzeniu.
    Na moje - o ile nie jest to MAC - powinnaś odinstalować EA App, wyczyścić rejestry z resztek programem do takich rzeczy - np ccleanerem albo innym - zaznaczyć po uruchomieniu programiku czyszczenie także rejestrów (registry) - a potem pobrać na nowo instalkę Ea App i zainstalować wg poleceń.
  • Ale ta apka to badziew... Nawet sobie pograć nie można. I zanim się pojawi jakiś świętoszek który mi będzie mówił co mam robić, siedzę nad tą apką od kilku dni. Przejrzałem strony polskie, niemieckie i angielskie i żadne wasze genialne podpowiedzi nie działają. Najprostszy sposób jest taki żeby EA przestała używać swoich launcherów skoro nie potrafią ich zrobić tak jak powinny działać.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 minutes ago
1,621 Posts