Forum Discussion

wierynaa's avatar
wierynaa
Seasoned Newcomer
21 days ago

Aplikacja EA nie chce się włączyć

Nie mogę wlaczyc aplikacji EA bo pojawia sie taki problem jak w zalaczniku tz. Nie znaleziono jakiegos punktu wejscia procedury. Dzisiaj wszystko działało ok a wieczorem juz nie dalo sie skorzystac z apki. Probowalam naprawic ale nic nie dawalo wiec zainstalowalam ponownie i niestety blad dalej sie pojawia 

6 Replies

• Również mam ten sam problem. Znalazłam e-mail z września gdzie informowali 
    "Ta wiadomość e-mail ma na celu poinformowanie, że od 22 grudnia 2025 r. EA app nie będzie już wspierać urządzeń działających na systemach Windows 7 lub Windows 8. Przykładamy wielką wagę do bezpieczeństwa naszych graczy i systemów. Ponieważ Microsoft zakończył wsparcie dla Windows 7 i 8, te systemy operacyjne nie otrzymują już aktualizacji ani poprawek zabezpieczeń. Aby chronić twoje dane i zapewnić dostęp do najnowszych funkcji, zamykamy wsparcie dla tych starszych systemów operacyjnych.
    EA app może nadal działać na twoim urządzeniu po 22 grudnia, ale EA nie będzie już wspierać rozwiązywania problemów ani gwarantować dalszego działania na twoim urządzeniu."
    i teraz zastanawiam się czy to nie jest przyczyną. Mam nadzieję, że to jednak nie to i szybko rozwiążą problem.

• SadKot's avatar
    SadKot
    Rising Newcomer
    19 days ago

Mam ten sam problem. Z dnia na dzień EA nie chce się odpalić. reinstalacja nic nie dała.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Obawiam się w takim razie Giwera122​, że jest to bezpośrednia przyczyna pojawiania się wspomnianego przez Was błędu. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago
1,715 Posts