Forum Discussion

LILIANAfakieta's avatar
1 year ago

aplikacja EA się nie uruchamia i nie instaluje

Cześć,
od paru dni miałem problem z odpaleniem aplikacji, ale zazwyczaj po naprawieniu się udawało. Cały czas wyskakiwał mi komunikat o problemach z działaniami w tle. Dziś uznałem po paru godzinach siłowania się z aplikacją że ją od instaluje i potem za instaluje. Niestety nie udało mi się tak rozwiązać problemu bo instalator twierdzi że aplikacja istnieje na moim komputerze, z kolei mój komputer nie widzi żadnego pliku  pod tytułem EA. Chciałbym dodać że moje konto nie ma żadnych blokad a tak że wykonywałem wszystkie czynności o jakie prosiły mnie komunikaty. I teraz nie wiem co zrobić, bo instalator twierdzi że posiadam aplikacje a komputer że jej nie ma. finalnie tak czy siak nie mogę odtworzyć żadnej gry powiązanej z kontem.

5 Replies

• aplikacja Revo nie widzie nigdzie żadnej aplikacji EA APP. Jedynie co to gre podstawową The sims 4. Czy mam od instalować tą grę?

• LILIANAfakieta's avatar
    LILIANAfakieta
    1 year ago

pod czas [ponownej instalacji wyskoczył mi taki błąd

• LILIANAfakieta's avatar
    LILIANAfakieta
    1 year ago

po pewnym czasie użyłem opcji wymuszenia odinstalowania kiety EAapp wróciło na liste programów i teraz wyskakuje mi taki komunikat.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @LILIANAfakieta 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i dotychczas wykonane kroki. 

Czy konto komputera na którym zainstalowana jest gra jest kontem administratora?

Czy na koncie znajdują się również konta innych użytkowników? 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,759 Posts