Forum Discussion

WoJbUd_gffr4's avatar
WoJbUd_gffr4
Rising Novice
1 year ago

Aplikacja EA uległa niespodziewanej awarii.

Witam 

Od już kilku tygodni mam problem z aplikacją ea. Po włączeniu aplikacji przez administratora, apk wywala i wyświetla się taki komunikat. Dodatkowo po wejściu w ręczne aktualizowanie wyświetla się komunikat że aplikacja jest zaktualizowana. Co mogę zrobić?!

9 Replies

• WoJbUd_gffr4's avatar
    WoJbUd_gffr4
    Rising Novice
    1 year ago

Zrobiłem wszystko i bez zmian. Pamięć podręczną czyściłem około 10 razy.

• stolasz14's avatar
    stolasz14
    New Novice
    1 year ago

juz od ok. miesiaca mam ten problem i nic nie zapowiada zmian 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Daj znać czy problem udało Ci się już rozwiązać. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi od Ciebie WoJbUd_gffr4​ . Oznaczyłam jednak porady  jako rozwiązanie - mogą się przydać innym. Jeśli masz więcej pytań albo potrzebujesz pomocy, daj znać! 

• stolasz14's avatar
    stolasz14
    New Novice
    1 year ago

Nie chciało mi się czekać na waszą odpowiedź i kupiłem konsole. Teraz to dziękuję za te odpowiedzi

• WoJbUd_gffr4's avatar
    WoJbUd_gffr4
    Rising Novice
    1 year ago

Stworzyłem nowe konto administratora jednak po pobraniu aplikacji i jej włączeniu wyświetla się wciąż ten sam komunikat.

• To jest po prostu żart od 3 miesięcy aplikacja nie działa straciłem kilka set złotych bo nie mam dostępu do gier. Już nigdy nie kupię nic waszej produkcji l. To jest kpina!!!

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,754 Posts