Forum Discussion

3joepvmqhdhm's avatar
2 years ago

Aplikacja nie działa w tle

Od jakiegoś czasu gdy odpalam aplikacje EA (lub próbuje włączyć simsy poprzez steama) włącza się okno mówiące że aplikacja nie jest włączona w tle. pls pomóżcie ja poprostu chce grać w moje simsy

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @3joepvmqhdhm 

Upewnij się, że w systemie logujesz się kontem administratora, lub załóż nowe konto Administratora i z jego poziomu zainstaluj grę. 

Sprawdź też zalecenia z tej strony dla aplikacji, które mogły zostać ograniczone na twoim koncie Windows. 

• hej, zrobiłam to co zaleciłeś i okno o wyłączeniu usługi w tle przestało się wyświetlać, teraz za to gra sie nawet nie odpala, wchodzę na steam, klikam żeby włączyć gre, pokazuje sie wczytywanie, wyświetla się puste okno EA a po jego zniknięciu znowu pokazuje się aby włączyć gre. tak jakby nie chce się wczytać? tak to można powiedzieć

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @3joepvmqhdhm 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się również na nowo utworzonym koncie administratora? 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,414 PostsLatest Activity: 3 hours ago