Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
3 years agoHej @JIOJIOJIO999
Dzięki za odpowiedź.
Jeśli możesz to proszę sprawdź również kroki zawarte w artykule przesłanym przeze mnie w poprzednim poście:
Jeśli masz pewność, że Twój komputer spełnia minimalne wymagania, a gra nie uruchamia się po kliknięciu graj, sprawdź poniższe rozwiązania. Zazwyczaj tego rodzaju problem związany jest z blokowaniem gry przez inną aplikację, system operacyjny lub aplikację systemową.
- Po pierwsze sprawdź aktualizacje systemu i pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej
- Upewnij się, że gra została dodana do wyjątków w programie antywirusowym (pamiętaj by dodać plik uruchamiający grę)
- Upewnij się, że odpowiednie wyjątki zostały dodane do zapory sieciowej Windows
- Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika
- Odłącz od komputera wszystkie peryferia USB (włącznie z kontrolerami), pozostawiając tylko myszkę i klawiaturę.
- *Jeśli do Twojego komputera podłączone są urządzenia Bluetooth - również rozłącz je na czas uruchamiania gry.
- Uruchom grę jako administrator
Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal nie uruchamia się:
3 years ago
mam ten sam problem co kolega u góry robiłem wszystko co zostało zamieszczone pod ta konwersacja i dalej mi sie nie chce włączyć gra
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @lukigkp29
Prześlij nam proszę plik DxDiag.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,405 PostsLatest Activity: 4 hours ago
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 7 hours ago
- 2 days ago
eafc25
Solved2 days ago